Hvordan klippe af sangen?
Download ringetoner gratis.

Hjælp i skabelsen af ringetoner og installationen på telefonopkald

Hvordan klippe af sangen fra Ringogo?

1. Åbn sangens side, for eksempel, http://ringogoda.org/tone/La_Tortura-8949/ og klik på knappen "Download"


2. På næste side kan du straks hente de første 30 sekunder af sangen ved at klikke på "Lave en ringetone" eller klippe af noget andet fragment af en sang, du kan lide.
For at gøre dette, skal du klikke på ordene "Klik for at vælge en anden del af sangen"Der opstod grønne løbere. Ved at flytte dem med musen eller finger (hvis du laver en ringetone fra din telefon eller tablet) vælger du den ønskede del af sangen, som du ønsker at gøre en ringetone af.
Når det ønskede fragmentet er valgt, skal du klikke på "Lave en ringetone".3. For at downloade din færdige ringetone i mp3 format, skal du klikke på knappen "Download".
For at downloade en ringetone i format m4r til iPhone klik på knappen "Download til iPhone".Du kan nemt downloade en ringetone på din Android-telefon via QR-kode.
Du kan læse QR-koden ved at installere på din telefon enhver QR scanner, for eksempel https://play.google.com/store/apps/details?id=me.scan.android.client

Hvordan klippe af sangen fra min enhed?

1. Åbn siden http://ringogoda.org/create/ og klik på knappen "Uploade sang fra min enhed".2. Vælg en sang på din enhed og klik på "Åbn".
Sangen skal være i mp3-format og ikke mere end 20 mb.

3. Når din sang er uploaded, kan du straks hente de første 30 sekunder af sangen ved at klikke på knappen "Download ringetone i mp3" eller "Download ringetone i m4r" til iPhone.
For at klippe af ethvert andet fragment af en sang, du kan lide, skal du klikke på ordene "Klik for at vælge en anden del af sangen", hvorefter der vil opstå grønne løbere.
Ved at flytte løbere med musen eller finger (hvis du laver en ringetone fra din telefon eller tablet) vælger du den ønskede del af sangen, som du ønsker at gøre en ringetone af.
Når det ønskede fragmentet er valgt, skal du klikke på "Download i mp3" eller "Download i m4r" til iPhone.

Hvordan downloade ringetone til iPhone?

For at downloade ringetone til din iPhone, skal du bruge iTunes. Hvis du ikke har installeret det, download iTunes fra Apples websted.
1. Åbn iTunes

2. Ovenpå i menuen "Fil" vælg "Tilføy til mediatek"

3. Du kan også trække ringetone til iTunes med mus.
I det vindue, der vises, skal du vælge den ringetone, som du har oprettet.

4. Den tilføjede fil skal vises i afsnittet "Lyde" (eller "Ringetoner").

5. Slut iPhone til computeren.

6. Vælg fanebladet "Lyde" og udfør synkronisering.

Hvordan ændre opkald i iPhone?

1. Åbn "Indstillinger"

2. SVælg "Lyde"

3. Vælg "Ringetone"

4. Vælg din nye ringetoneMusik nyheder

Top 10

Anbefal til at lytte